Nu in de Zalen Producties Artiesten Alles over Postbus 11 Contact
+32 486 21 52 31
 

Alles over Postbus 11


Postbus 11 zag het levenslicht als een flexibel en dynamisch boekingskantoor.

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in crisismanagement, annuleringen en agenda-optimalisering. Wij hopen snel de draad weer op te pikken. Niet omdat we niet goed zijn in wat we nu doen, wel omdat we beter waren in wat we deden. Zoals een wijs man ooit zei: “Wat je beter doet, doe je liever!”. Ofzoiets.

Laat ons even terugspoelen naar een covidvrije wereld (we weten het, dat is niet gemakkelijk, maar concentreer je even heel hard). Toen was Postbus 11 een boekingskantoor mét boekingen, jawel! Voornamelijk binnen het stand-upcomedy- en cabaretlandschap. Beter bekend als die plekken waar je dicht bij elkaar kon kruipen, hartelijk en ongesluierd kon lachen en af en toe ook eens ongegeneerd kon hoesten (als het lachen je echt te veel was geworden).

Oh ja, wij deden niet alleen comedy en cabaret, we hadden ook een open en ruime blik op andere podiumkunsten. Ook voor brainstorms kon je bij ons terecht. En we boden samenwerkingen aan met publieksopwarmers, presentatoren, entertainers, goochelaars, redactieleden en tv-gezichten.

Oké, we gaan de onvoltooid verleden tijd in deze tekst achterwege laten. Dat leest vlotter en positiviteit werkt toch altijd beter?!

Dus,

naast bestaande samenwerkingen houden we een ruime blik op de markt. Postbus 11 focust zich niet alleen op gevestigde waarden, maar ook opkomend talent, dit zowel binnen comedy en theater als binnen livemuziek, circus, magie en andere podiumdisciplines. Of het nu enkel voor de try-out periode is, eenmalige boekingen of voor het plannen van volledige tournees, Postbus 11 denkt graag mee in functie van de artiest en jouw organisatie.

Postbus 11 werkt aan de uitbouw van langetermijnrelaties. We streven een visie na die gebaseerd is op een samenwerking met een snelle, open en eerlijke communicatie voor en na de boeking. We bieden organisatoren een luisterend oor, een kwalitatief aanbod, een sterke portefeuille van zowel stand-upcomedians als tv-gezichten en we denken mee op maat van de wensen en noden van onze klanten en artiesten.

Naast comedians en gezichten waar we exclusief mee samenwerken, genieten we tevens het vertrouwen van vele andere partners en artiesten in België en Nederland. Samen met ons breed netwerk stelt het ons in staat om diverse projecten tot een goed einde te brengen, van vaste theaterproducties tot evenementen en totaalbelevingen op maat.

Dankzij de vele jaren ervaring in de branche en een mooi artiestenbestand mag Postbus 11 zich dan ook een serieuze speler noemen in de entertainmentindustrie.

Voila, dat hebben we toch maar weer mooi gezegd over onszelf. Maar het is niet gelogen!

Graag tot binnenkort.

Voor een boeking of gewoon voor een goed gesprek met een koffie op 1,5m.

Vriendelijke groeten,

Postbus 11