de Improfeten

De Improfeten is een professioneel improvisatie theatergezelschap. Geïnspireerd door de vroegere Commedia dell’Arte, brengen de acteurs een geestige opvoering waarin ze ter plekke een compleet nieuw verhaal verzinnen. Elke show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. De rest improviseren zij op het moment zelf.  Alsof dat nog niet straf genoeg is, wordt ook de muziek ter plekke bedacht.

 

De Improfeten verdienden hun pluimen al op diverse podia in België en bij uitbreiding in Europa.   Een uniek gezelschap bestaande uit indivuele toppers!

 

De Improfeten zijn Jeron Dewulf, Tom Saeys, Christophe Stienlet, Jan Buermans als acteurs en Michael Taeymans als muzikant.

Jeron: Foute Vriend Jeron Dewulf won zelfs de gouden medaille Impro op het officiële WK Impro in Berlijn.

Christophe: Christophe Stienlet, bekend van Foute Vrienden de film, en in het TV-seizoen 3.

Tom: Tom Saeys is een improvisatie-acteur die voor vele projecten wordt ingezet. O.a. hoofdrolspeler van het succesvolle jeugdprogramma Booh!

Jan: Jan Buermans is sinds 2003 acteur bij de Belgische Improvisatie Liga. Hij richtte zijn eigen bedrijfje op, gespecialiseerd in acting, consulting en training. Tevens is Jan gekend van acteerwerk op televisie waaronder een gastrol in "De Bikerboys".

Michael: Michael Taeymans is de muzikant van dienst en zorgt voor de improviserende muziek in de oren.