Postbus11 is een jong, flexibel en dynamisch boekingskantoor met als sterke basis het Vlaamse comedy- en cabaretlandschap, met een open en ruime blik op andere podiumkunsten.  

In onze stal vindt u zowel gevestigde raspaarden als te ontdekken parels en we vergeten ook niet te investeren in de toekomst door de talenten van morgen een kans en ondersteuning te bieden.

Bij Postbus11 beperken we ons niet tot één bepaald genre en willen we uitgroeien tot dè betrouwbare partner voor kwaliteit.  Van avondvullende voorstellingen over stand up comedy en 'long form' improtheater tot live muziek en 'close up magic'.  Stuk voor stuk acts van de bovenste plank die nog lang zullen nazinderen.

We proberen ons niet alleen te onderscheiden door ons aanbod. Postbus11 werkt aan de uitbouw van lange termijn relatie's.  We streven een visie na die gebaseerd is op een samenwerking met een open en eerlijke communicatie voor en na de boeking.  We bieden organisatoren een luisterend oor, een kwalitatief aanbod en denken mee op maat van uw wensen en noden.  

Dank zij vele jaren ervaring in de branche en een mooi artiestenbestand mag Postbus11 zich een serieuze speler noemen in de entertainment industrie.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat we voor ‘16-’17 een uitgebalanceerd aanbod hebben samengesteld, waarin ongetwijfeld interessante zaken voor uw programma te vinden zijn.

Meer info in deze brochure en uiteraard op deze website.

Succes, kan niet geschreven worden zonder “u”