Nu in de Zalen Producties Artiesten Alles over Postbus 11 Contact
+32 486 21 52 31
 
© Yorel Cairo

Fuad Hassen


“Een domme fout is meer waard dan een slimme keuze.”

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch.

In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. "Fuad heeft bravoure en is een goede verteller", aldus de jury.

In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater.

2019/2020 staat in het teken van zijn derde avondvullende voorstelling Remmende Voorsprong.

Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

Fuad was te zien in het BNN programma Rare Jongens op NPO3 en was in 2019 zijn wekelijkse item bij Is er een dokter in de zaal? op RTL4 zien.

Online


Boekingen


Wil je deze artiest boeken?

+32 486 21 52 31

plezier@postbus11.be